26
oktober
2019

TirolerSchlager Festival

Volg Tiroler Schlager Festival op Facebook Tiroler Schlager Festival op Twitter

STOER

Super, Einsame Spitze, Cool, Te gek man, fantastisch, Vettttt gaaf ……. En dat was het!

Het afgelopen weekend reden de bussen weer in polonaise richting het feestterrein. Donderdagavond zong iedereen uit volle borst mee bij de Tribute of the Golden Years. Tijdens Kleintje Oostenrijk bezorgden de glunderende gezichten van alle bezoekers ons kippenvel. Zaterdagavond bliezen de bands het dak eraf met hun Tiroler-Schlagerhits en zondag pleegde een zwerm van piraten een zeer geslaagde overval tijdens de Twentse PiratenParty.
Na afloop kon de organisatie dan ook niet anders dan een diepe buiging maken voor alle medewerkers, vrijwilligers en noabers. Mede door hun inzet en grote enthousiasme
waren het weer vier fantastische muziekdagen in een geweldige sfeer zonder wanklank. Daarom zeggen wij:

Rossum bedankt!!

Volgend jaar zullen de evenementen plaatsvinden van donderdag 24 oktober t/m zondag 27 oktober. Noteer deze data vast in uw agenda, want het is en blijft dé opwarmer voor een koude winter.

Stichting Oktoberevenementen Rossum (ST-OER)

Noteer in uw agenda:

Tribute to the golden years: donderdag 24 oktober 2019
Kleintje Oostenrijk: vrijdag 25 oktober 2019
Tiroler Schlager Festival: zaterdag 26 oktober 2019
Twentse Piraten Party: zondag 27 oktober 2019


Liefhebbers van Tiroler- en Duitse schlagermuziek opgelet, het is weer TirolerSchlager-time

Ook dit jaar ‘hauen wir wieder auf die Pauken’ en wordt er flink op los ‘geschlagerd’ tijdens het TirolerSchlagerFestival in Rossum. Gezellige Tiroler muziek, Duitse schlagers, après-ski hits en andere ‘stimmungsmusik’ zorgen weer voor een ‘Super Tolle’ avond.

Optredens zijn er van das Unterland Echo en die Powerhosen. Deze laatste band heeft Duitslands beste schlagerzanger Klaus von Königswinter en de koningin van de Duitse hitparade Gretschen Grönemaier weten te strikken voor een bijzondere bijdrage.

Dus kom zaterdag 27 oktober in je dirndl of lederhose naar Rossum en proost, schunkel en geniet samen met ons van dit fantastische feest.

Aanvangstijd 20.30 uur.

De andere evenementen van ST-OER: